Forretningsbetingelser

 
Handels- og leveringsbetingelser
gældende fra 01.01.2020

Levering og leveringsomkostninger
Med mindre andet er oplyst på den elektroniske ordrebekræftelse, bliver varen sendt senest 5 arbejdsdage efter betaling er registreret, Dette gælder ikke ved kortbetaling, hvor pengene først trækkes, når varen er sendt.
 
Levering foregår normalt via Post Nord.
 
Hvis vi ikke kan overholde at ekspedere din bestilling indenfor de 5 arbejdsdage modtager du besked om dette pr. e-mail. Levering uden for Danmark
Ved leveringer udenfor Danmark kan der forekomme fragtomkostninger ved tungere varer. Den præcise fragtomkostning beregnes ud fra forsendelsens størrelse/vægt. Ved bestillinger som skal leveres udenfor Danmark, fremsendes speciel ordrebekræftelse pr. e-mail med angivelse af fragtomkostning og leveringsmåde. Denne ordrebekræftelse skal bekræftes før ordren ekspederes.
 
Betaling
Ved betaling ved kontooverførsel bedes beløbet indsat på vores konto Reg. 4085 konto nr. 10241987 med angivelse af ordrenummeret.
 
Forbehold Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udgåede varer; afvigelser fra det skrevne samt det viste billede.
 
Fortrydelse & reklamation
Du har 14 dages fortrydelsesret, og hvis du fortryder et køb returnerer du blot varen til os i original emballage, ubrugt og ubeskadiget. Herefter refunderer vi din betaling for varen. Refundering af betalingen sker normalt indenfor 2-3 dage efter vi har modtaget varen som beskrevet ovenfor. 
 
Hvis ikke andet er oplyst har du 2 års reklamationsret på varer købt hos os. Ved reklamation indenfor reklamationsperioden, eller som er defekt eller mangelfuld ved modtagelse bedes du indenfor rimelig tid kontakte os pr. mail eller telefon. Ved fremsendelse af vare med reklamation skal du vedlægge kopi af faktura samt kort beskrivelse af fejl/mangel. Når vi har modtaget varen vil vi indenfor 3-5 arbejdsdage give besked pr- e-mail om hvorvidt varen bliver erstattet med ny vare, eller om den kan repareres.
 
Send aldrig en vare retur uden forudgående aftale herom. Vi forbeholder os retten til at nægte modtagelse for en vare som er returneret uden aftale.
Personlige oplysninger
Personlige oplysninger du afgiver til Batak i forbindelse med købet videregives på ingen måde til trediepart. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Batak.
 
Øvrige oplysninger som navn, adresse, telefonnr. og e-mail er nødvendige for at sende varen og kommunikere elektronisk med dig. Disse oplysninger gemmes som minimum i garantiperioden. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.
Sikkerhed ved online betaling
Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker når du betaler via internettet. Der ligger nemlig et regelsæt til grund for elektronisk betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulige sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling som er trukket fra din konto du ikke kender til denne betaling, er der kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.
Batak | CVR: 25832299 | - Danmark | Tlf.: +45 35355110 | info@batak.dk